Zonnepanelen

Zonne-energie

Zonne-energie is de belangrijkste energiebron op aarde. De zon is een onuitputtelijke
energiebron en zelfs als de zon niet fel schijnt, kunt u zonlicht omzetten in energie. Dit kan
met zonnepanelen of met een zonneboiler.

Schone stroom met zonnepanelen

Met zonnepanelen wekt u uw eigen schone stroom op. Zonnepanelen zetten energie van de zon om in elektrische energie. De zon is een onuitputtelijke energiebron. Zelfs als de zon niet fel schijnt, kunt u zonlicht omzetten in stroom.

Alle stroom die door uw panelen wordt opgewekt, wordt via een stekker doorgegeven aan uw elektriciteitsnet binnenshuis. Wanneer u niet alle opgewekte stroom verbruikt, wordt deze teruggegeven aan het elektriciteitsnet: de energiemeter loopt dan terug.

Op deze manier gaat de opgewerkte stroom niet verloren en kunt u extra besparen op uw elektriciteitsrekening. Binnen tien jaar kunt u – ook zonder subsidie – de aanschafkosten van zonnepanelen terugverdienen.

Interesse in zonnepanelen?

Wilt u uw eigen stroom opwekken met zonnepanelen? Wij hebben topkwaliteit zonnepanelen (PV) voor u geselecteerd tegen een aantrekkelijke prijs. Met zonnepanelen maakt u een duurzame en voordelige keuze. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.

Afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met onze adviseur of vraag vrijblijvend een offerte aan via 0252 340 785 voor meer informatie over zonnepanelen. We kunnen ook na 18.00 uur bij u langskomen voor een adviesgesprek.